Spelletjes voor een vrijgezellenfeest « Huwelijk

Spelletjes voor een vrijgezellenfeest

Het uitnodigen van de juiste mensen, een datum prikken en de dag vervolgens geheim houden is niet altijd makkelijk. Vervolgens komt het leukste gedeelte; het bedenken van de opdrachten en spelletjes.

Tip! 'Lek' een valse datum, zodat de aanstaande bruid denkt dat ze van alles op de hoogte is. Ook leuk, laat haar een koffer pakken met attributen die ze totaal niet nodig heeft. Denk aan een bikini, warme kleding of regenlaarzen. Een beetje misleiding hoort erbij!

  • Laat haar iets verkopen in een gek pak (wortels in een konijnenpak of rozen in een prinsessenjurk).

  • Of andersom, laat haar iets verzamelen. Heet haar aanstaande Jan, Bas of Tim? Dan kan ze bijvoorbeeld op zoek gaan naar zoveel mogelijk mannen met dezelfde naam of laat haar labels uit boxershorts knippen. Je kunt de opdracht ook op een kartonnen bord of shirt zetten dat zij vervolgens moet dragen.

  • Nog één keer kusjes, serenades of knuffels scoren is ook een populaire. Hoe meer, hoe beter.

  • Laat haar net zo lang ruilen tot ze iets nuttigs heeft voor op de bruiloft. Begin met iets kleins als een chocolade ei. Vervolgens is het afwachten wat voor buit ze binnensleept.

Is jullie bruid er niet één die graag in de belangstelling staat? Wees dan solidair met gekke hoedjes en malle pakjes en hang met zijn allen de beest uit. Denk aan:

  • Karaoke

  • Een quiz met vragen over elkaar.

  • Truth or dare

  • Iets origineels maar actiefs, zoals paaldansen.

Laat jullie vrijgezel niet uren lang allerlei opdrachten uitvoeren. Op een gegeven moment is het klaar en zullen de reacties van omstanders ook minder leuk worden. Stop daarom op een hoogtepunt en duik gezellig de kroeg in.

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

4 bizarre ideeën voor een vrijgezellenfeest

Fun & Beauty met vriendinnen

Het plezier van online casino's

Ideeën voor het opzetten van een afwijkend maar leuk vrijgezellenfeest

Gerelateerde bedrijven