Trends in trouwkaarten « Huwelijk

Trends in trouwkaarten

MyCards.nl biedt een collectie van ruim 1.350 verschillende trouwkaarten en geeft ons een inkijkje in de laatste trends op het gebied van trouwkaarten.

Trouwkaarten met tijdlijn

Met een tijdlijn trouwkaart kun je via het gebruik van leuke symbolen en pictogrammen aangeven wat er op jullie trouwdag allemaal op stapel staat. Denk bijvoorbeeld aan twee ringen als symbool voor de ceremonie en een champagneglas als symbool voor de toost. Dit is natuurlijk mogelijk met allerlei lettertypes en kleuren.

Trouwkaarten trends
Bekijk meer van deze trouwkaarten op: 
https://mycards.nl/trouwkaarten/trouwkaart-met-tijdlijn

Trouwkaarten met een touch of gold.

De kleur goud staat in vele gevallen voor waardevol en luxe. In Egyptische hiërogliefen van de 26e eeuw v.Chr. wordt al melding gemaakt van goud als betaalmiddel en t/m de 20e eeuw na Chr. werd goud nog veelvuldig gebruikt voor munten maar ook voor sierraden.

Tegenwoordig mag je best opvallen met je trouwkaart. En hoe kan dat beter met goud? Denk bijvoorbeeld aan een trouwkaart met een goud-look achtergrond, sierlijke goudkleurige letters of als je het iets subtieler wilt, gouden confetti. Heel erg stijlvol!

Trouwkaarten trend
Bekijk meer van deze trouwkaarten op: 
https://mycards.nl/trouwkaarten/trouwkaart-goud

Trouwkaarten met aquarel

In deze trend zie je vooral heel veel kleur terugkomen. Door middel van het gebruik van de aquarel-methode (een bepaalde manier van schilderen) heeft de trouwkaart toch een zachte en rustige uitstraling. In deze trouwkaarten zie je veelal de pastelkleuren roze, groen en blauw terugkomen.

Trouwkaarten trend
Bekijk meer van deze trouwkaarten op: 
https://mycards.nl/trouwkaarten/trouwkaart-aquarel-waterverf

Wil je meer zien wat er allemaal mogelijk is voor je trouwkaart? Bezoek dan vlug de website van MyCards.nl. Daar bestel je eenvoudig een gratis proefdruk van je favoriete trouwkaart!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Gerelateerde bedrijven