Zo maak je je trouwkaarten extra feestelijk « Huwelijk

Zo maak je je trouwkaarten extra feestelijk

Bij Koningkaart kun je een trouwkaart nu nóg persoonlijker maken met de DIY-labels. Een trouwkaartje krijgt daardoor een extra feestelijke én persoonlijkere touch. De DIY-labels zijn een welkome aanvulling op het kaartje, zeker voor de freubelaars onder ons die het liefst de hele kaart zelf hadden geknutseld!

Hoe gaat het in z’n werk?

Allereerst zoek je een trouwkaart uit (of ontwerp er zelf één) uit de collectie van Koningkaart. Deze kaarten zijn geheel naar wens aan te passen met de online ontwerptool van Koningkaart. Onlangs zijn er nog een flink aantal nieuwe trouwkaarten toegevoegd aan het assortiment die geheel voldoen aan de laatste trends op het gebied van trouwdrukwerk!
Trouwkaarten maken met labels

Labels uitzoeken voor je trouwkaart

Daarna zoek je labels uit die mooi bij je trouwkaart passen. Je kunt bijvoorbeeld labels uitzoeken met daarop een foto van jullie samen, met het dagprogramma, een kalender met de datum omcirkeld, een mooie passende quote of een label waarop staat dat deze kaart voor één van de daggasten is. De labels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Ook de labels zijn naar wens aan te passen met de online ontwerptool. Heb je zelf bijvoorbeeld een mooie quote, of wil je via een label laten weten wat jullie cadeauwensen zijn, dan kan dat allemaal! De labels zijn af te drukken op vijf verschillende papiersoorten.

Knutselen maar!

Dan krijg je je labels in huis en kan het knutselen beginnen. De labels worden gedrukt per 1, 2, 6, 8 of 11 stuks, je moet ze dus zelf nog snijden. Zorg dus dat je een snijmatje, ijzeren lineaal, mesje en gaatjestang in huis hebt. Met een mooi touwtje, lint of een splitpen bevestig je vervolgens de labels aan je trouwkaart.

Inspiratie nodig?

Via dit filmpje zie je hoe je heel gemakkelijk zelf de labels aan je trouwkaart bevestigt. Ook op de Instagram van Koningkaart zie je tal van voorbeelden van kaarten die met een labeltje nét een beetje mooier en persoonlijker zijn gemaakt.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Gerelateerde bedrijven