Voordelen van dagprogrammakaartjes « Huwelijk

Voordelen van dagprogrammakaartjes

Voordelen die ten goede komen voor jullie ceremoniemeester, daggasten en natuurlijk jullie zelf: een onbezorgde bruiloft. Ik ben zelf erg enthousiast over het effect van een dagprogrammakaartje en wil het daarom jullie aanraden. Lees hier de 5 voordelen en trek zelf je conclusie!

Voordeel 1: Duidelijkheid voor iedereen

Iedereen is verschillend, maar een ding is belangrijk voor jong en oud: duidelijkheid. Jullie daggasten weten door middel van het dagprogrammakaartje wat er van hem/haar wordt verwacht. Geen onzekerheden over "wel of niet buiten wachten op het bruidspaar" of "mogen we nu wel/niet feliciteren" voorkom je met dagprogrammakaartjes.

Voordeel 2: Voordeel voor jullie ceremoniemeester

Een grote groep daggasten aansturen vraagt veel inzet van jullie ceremoniemeester. Doordat jullie ceremoniemeester aan het begin van de dag het programma met de gasten heeft besproken hoeft hij/zij geen brandjes te blussen gedurende de bruiloft. Jullie ceremoniemeester hoeft niet meerdere keren op een dag de groep aan te spreken, want de mensen weten al wat er van hen wordt verwacht. Dit scheelt veel tijd en stress voor jullie ceremoniemeester.

Voordeel 3: Adressen vermelden

De trouwkaart heeft waarschijnlijk niet iedereen bij zich. Als jullie naar verschillende locaties gaan, dan is het handig dat de adressen vermeld staan. Ook als jullie op een locatie blijven is het vaak handig om de zalen te vermelden.
Dagprogrammakaartjes

Voordeel 4: Aanwijzingen geven

Een dagprogrammakaartje geeft de mogelijkheid om handige aanwijzingen te geven. Ik deel mijn kennis met jou:

  • vermeld wanneer er wel/niet gelegenheid is om te feliciteren

  • laat weten wanneer cadeaus gegeven kunnen worden

  • wanneer de groepsfoto genomen wordt

  • geef tips voor parkeergelegenheden in de buurt van de locaties

  • het wel of niet aanwezig zijn van gereserveerde plaatsen / tafelschikking

  • vermeld wie de fotograaf/videograaf is

  • naam en telefoonnummer van de ceremoniemeester vermelden

Voordeel 5: Fotolijst vermelden

Tijdens de bruiloft is vaak een moment ingepland om met jullie gasten leuke (groeps)foto’s te maken. Maak voor de bruiloft een lijstje met foto’s die gemaakt moeten worden en vermeld deze op het programmakaartje. Jullie gasten weten wanneer ze aan de beurt zijn.

Laatste tip voor jullie ceremoniemeester: bespreek voor dat het bruidspaar arriveert even kort het dagprogramma met de daggasten. Jullie kennen het dagprogramma wel uit je hoofd!

Bruidsmagazine

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven