Dark_loader
Gratis LoveStone bij Christian Bauer « Huwelijk
Large_trouwringen_christianbauer

Gratis LoveStone bij Christian Bauer

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Trouwringen

0

Reacties

Een bescheiden 'Ja, ik wil!', een feestelijke gelofte met diepgang, het begin van een nieuw tijdperk. Met de trouw begint voor elk stel een individuele tijdrekening. De perfecte trouwring is hierbij steeds de trouwe en de vertrouwde begeleider.

Trouwringen zijn een eeuwenoud symbool voor liefde en relatie. De echtparen beloven elkaar trouw, loyaliteit en vriendschap en drukken deze belofte uit aan de hand van hun trouwring. De trouwring is het hele leven lang een begeleider. De ronde vorm symboliseert volmaaktheid, oneindigheid en schoonheid. Naast de trouwjurk is de trouwring het belangrijkste voorwerp bij een huwelijk.

Onderscheidende collectie trouwringen

Kies daarom uit een collectie van trouwringen, die de beste kwaliteit vertoont, een aantrekkelijk design heeft en u een uitstekend draagcomfort biedt. Christian Bauer maakt al meer dan vijf generaties lang trouwringen.
Trouwringen Christian Bauer

Sinds 1880 is Christian Bauer, gevestigd in Welzheim (Duitsland), gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige trouw- en verlovingsringen. Deze jarenlange ervaring resulteert in een onderscheidende collectie ringen in goud en/of platina al dan niet gecombineerd met diamant. 

De productie van deze ringen vindt volledig plaats in de manufactuur in Duitsland waar iedere ring na opdracht van de consument geproduceerd wordt. High-tech machines gaan daar hand-in-hand met het aloude ambachtelijke handwerk. De manier waarop Christian Bauer haar ringen vervaardigt zorgt voor een hoge hardheid van het metaal, wat een leven lang draagplezier garandeert en de diamanten die verwerkt worden een solide basis geeft.

Trouwringen Christian Bauer

Gratis LoveStone

Wat leuk is om te weten, is dat je bij aankoop van een paar Christian Bauer ringen tot 1 augustus 2018 gratis een “LoveStone” ontvangt die aan binnenzijde van de ringen geplaatst wordt. Je kunt hierbij kiezen tussen een witte of een zwarte diamant.

De trouwringcollectie van Christian Bauer is te vinden bij de betere juwelier, via de store-locator op www.christianbauer.nl vind je een specialist bij jou in de buurt.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven