Trouwringen bij Lucardi « Huwelijk

Trouwringen bij Lucardi

De trouwringen van Lucardi worden ontworpen door Schalins, een Zweeds merk wat bekend staat om het prachtige design en vakmanschap. De materialen worden gedolven in een Zweedse mijn en door de moderne techniek bewerkt tot een stijlvol sieraad, waar je trots op mag zijn. De diamanten, die in de ring worden verwerkt, zijn altijd SI kwaliteit. Als je een paar trouwringen bij Lucardi bestelt kun je op drie dingen vertrouwen: ambachtelijk vakmanschap, hoogwaardig materiaal en betrouwbare kwaliteitsstempels.
Trouwringen bij Lucardi

Keuze uit prachtige materialen en designs

Om je trouwring tot dé ring te maken die helemaal bij je past, kun je uit heel veel opties kiezen. De steen bijvoorbeeld; ga je voor een sprankelende diamant of juist niet? Welke kleur moet je ring worden; geelgoud, witgoud, roségoud of een combinatie van de kleuren; bicolor of tricolor? Ook het materiaal is een belangrijk: bij Schalins heb je keuze uit palladium en 14-karaat goud. 18-karaat goud is op aanvraag leverbaar en binnenkort is er ook 9-karaat goud in de collectie! Al deze keuzes zorgen voor een ring die écht uniek is. Of je nu dol bent op klassiek, basic of sprankelend met veel diamant: wij hebben jouw trouwring in de collectie!
Trouwringen bij Lucardi

Een unieke ring voor een mooie prijs

Koop je een trouwring bij Lucardi, dan wordt deze speciaal voor jou op maat gemaakt. Pas als je jouw ring bestelt, begint Schalins met het smeden ervan. Hierdoor heb jij je eigen unieke ring. Daarnaast heeft Lucardi een snelle levertijd, want na twee weken is je ring al in huis! En de prijzen zijn nu wel héél voordelig, want bij aankoop van een paar trouwringen is de goedkoopste ring €49,99!*

Gratis verrassingspakket

Wil je meer inspiratie en ben je benieuwd naar de collectie? Vraag dan hier de gratis trouwringenbrochure aan en ontvang een leuk verrassingspakket voor jou en je verloofde! Kies de perfecte ringen uit voor jullie twee! 

*Deze actie is niet geldig bij aankoop van twee trouwringen met diamant

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gerelateerde bedrijven