Pronkstuk op jullie bruidstaart « Huwelijk

Pronkstuk op jullie bruidstaart

Bruidstaarttoppers zijn poppetjes die bovenop de taart worden gezet. Vaak beelden ze een bruidspaartje uit, maar dit hoeft niet. Een bruidstaarttopper kan ook een ander figuurtje zijn, bijvoorbeeld een poppetje met een hartfiguur.

De finishing touch van iedere bruidstaart

Een bruidstaart kun je in principe van alle soorten en smaken taart maken. Vaak wordt marsepein  gebruikt om de taart te bekleden. Dit maakt het namelijk eenvoudig om de taart te garneren met allerlei figuurtjes van bij voorbeeld chocolade of fondant. De taarttoppers voor de bruidstaart horen daar vanzelfsprekend ook bij. Bruidstaarttoppers worden over het algemeen alleen op de bovenste laag van de taart geplaatst. Zo wordt jouw bruidstaart de echte caketopper van de bruiloft.
Bruidstaarttopper

De topper kun je ook pas op het allerlaatste moment op de taart plaatsen. Als deze bij voorbeeld eerst nog vervoerd moet worden plaats je de bruidstaart topper pas op de bovenste taart als deze op de taartstandaard staat. Dit voorkomt beschadigingen.

Bestel je bruidstaart toppers online bij bouwhuis.com

De mooiste trouwtaarttoppers vind je natuurlijk bij Baktotaal Bouwhuis. Hier vind je meer dan 80 verschillende taarttoppers online. Je kunt je keuze maken uit een zeer uitgebreid assortiment bruidstaart decoraties. Je kunt de versiering van de taart op deze manier afstemmen op de smaak en stijl van het bruidspaar.

Je kunt zo voor een jong stel dat gaat trouwen een ander soort taart maken dan voor een ouder stel dat pas op latere leeftijd de stap in het huwelijksbootje waagt. Vaak wordt de bruidstaart in overleg met het bruidspaar gemaakt. Zij kunnen dan bij voorbeeld aangeven welke smaken zij of de gasten lekker vinden. Ook kun je de bruidstaart topper afstemmen op bij voorbeeld het werk of de hobby van het bruidspaar. Op deze manier wordt het een heel persoonlijke bruidstaart.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Zoetigheid op je bruiloft

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Bruidstaart met smaak

Gerelateerde bedrijven