Leuke cadeaus om te vragen « Huwelijk

Leuke cadeaus om te vragen

Veel bruidsparen krijgen van hun ouders een onderdeel van de bruiloft (denk aan de jurk, het pak, het boeket of het diner), maar wat vraag je van de overige gasten wanneer je liever geen geld krijgt?

Praktisch en inrichting

Heb je net een nieuw huis of is de tuin nog bijzonder leeg? Misschien kun je dan iets voor de inrichting vragen. De aloude uitzet. Nieuwe keukengerei, bestek of servies kunnen reuze handig zijn, mits je dit niet in vijfvoud krijgt. 

Tip! Ben je bang voor dubbele cadeaus of presentjes waar je niet veel mee hebt, dan kun je natuurlijk altijd een online verlanglijst of huwelijkslijst maken waar mensen iets uit kunnen kiezen.

Cadeaubon

Vraag je liever geen geld, maar vind je het wel fijn om enige invloed te hebben op wat er gekocht wordt? Overweeg dan eens een cadeaubon. Dit kan zijn van een warenhuis, een tuincentrum, een meubelboulevard of, voor de stellen in blijde verwachting, van een babywinkel. Ook leuk zijn bonnen voor een weekendje weg, een wijnproeverij of een lekker etentje. 

Stukje huwelijksreis

Voor de gasten is het geven van geld leuker als ze weten waar het naartoe gaat. Op opreisalscadeau.nl is precies te zien welk stukje huwelijksreis de gast cadeau geeft. Denk aan de vlucht, een luxe resort of bijvoorbeeld een safari.

Wedding Mastercard

Hoe mooi is het wanneer je als huwelijkscadeau één card krijgt (met een flink saldo erop) waar je als bruidspaar wereldwijd mee kunt betalen?Goed nieuws, want die card is er: de Wedding MasterCard! Je kunt deze Wedding MasterCard als huwelijkscadeau vragen aan jullie familieleden en bruiloftsgasten. Zij kunnen een bedrag naar deze Wedding MasterCard overmaken, waardoor het saldo flink kan oplopen. Hiermee kunnen jullie wereldwijd prachtige cadeaus kopen of leuke activiteiten mee betalen tijdens jullie huwelijksreis

Goed doel

Hebben jullie alles al wat je hartje begeert en wil je liever niet dat je gasten geld aan jullie (uit)geven? Dan kun je ook overwegen om op de trouwkaart te vermelden dat ze een bedrag aan een goed doel mogen schenken in plaats van aan jullie. Dit geeft je ook nog eens een goed gevoel!

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Evermore Photography

Romantisch

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hoe voorkom je trouwstress

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

Koop het ideale huwelijkscadeau

Gerelateerde bedrijven