Bruiloft camera’s: een foto zegt meer dan duizend woorden « Huwelijk

Bruiloft camera’s: een foto zegt meer dan duizend woorden

De officiële bruidsfotograaf kan niet op alle plaatsen tegelijk zijn, en wanneer jullie dan toch elk moment willen vastleggen voor later, kunnen meerdere bruiloft camera’s de oplossing zijn. Bruiloft camera’s maken van jullie bruiloft gasten allemaal bruiloft fotografen. Vanuit elk punt en elke locatie kunnen dan foto’s op hetzelfde moment worden genomen! Zo hoeven jullie geen moment te missen; want vergeet niet een foto zegt meer dan duizend woorden.

Bruiloft camera’s

De Bruiloft camera’s zijn anders dan andere wegwerpcamera’s. Het Silverhearts of Retro ontwerp maken deze wegwerpcamera’s passend bij de styling van elke bruiloft. Geen fel gekleurde hoezen die afsteken bij de goed verzorgde styling. Nee mooie designs die passen bij de mooiste dag van jullie leven. Maar de camera’s zijn niet alleen mooi, ze zijn ook praktisch. De bruiloft camera’s van LocoMix zijn zowel voor binnen- als buiten fotografie geschikt.

De ingebouwde flitser maakt de wegwerpcamera’s ook geschikt voor op het feest in de avond. De camera’s bevatten 200 ISO en er kunnen met één camera 24 foto’s worden gemaakt. Deze kunnen na de bruiloft bijvoorbeeld bij de Hema of bij de Kruidvat worden ontwikkeld. Het leuke van deze ‘ouderwetse’ manier van fotograferen is dat jullie er pas na het ontwikkelen achter komen wat er van de foto’s geworden is!

Tip: Maak van de foto’s gemaakt door jullie bruiloftgasten met bruiloft camera’s een eigen fotoboek.

Tips voor het fotograferen met bruiloft camera’s

1. De ingebouwde flitser en de 200 ISO waarde maken dat deze bruiloft wegwerpcamera’s kunnen fotograferen op bijna elke bruiloft. Maar de mooiste foto’s ontstaan bij het juiste licht. In goed verlichte situaties zonder het gebruik van de flitser worden de mooiste foto’s genomen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat wanneer je tegen de zon in fotografeert het mooiste resultaat ontstaat. Probeer tijdens het fotograferen rekening te houden met het licht en dus de schaduw. Wanneer je fotografeert met de zon in de rug, zou het wel eens zo kunnen zijn dat de foto’s van de bruiloft camera achteraf verpest zijn door de schaduw die overal overheen valt. Dit geldt natuurlijk ook voor het fotograferen met een digitale camera; alleen kan je hiervan gemakkelijker het resultaat bekijken en de foto voorafgaand aan het ontwikkelen verwijderen.

2. Een andere tip voor bruiloft fotografie met wegwerpcamera’s is het gebruiken van verschillende hoeken. Dit wil niet alleen zeggen vanuit verschillende hoeken op het feestterrein maar ook vanuit verschillende perspectieven. Want wie zegt dat je met een bruiloft camera geen mooie foto’s kunt maken vanaf de grond? Ook foto’s gemaakt vanaf de heup, kunnen een verrassend effect opleveren.

3. Wegwerpcamera’s zoals de bruiloft camera’s van LocoMix versterken felle kleuren. Neem dus foto’s met veel kleur, dan oogt het beeld op het eindresultaat misschien nog wel spannender dan het in het echt was.

4. Foto’s van een wegwerpcamera zijn over het algemeen vrij standaard, omdat het toestel niet beschikt over verschillende speciale effecten. Het is wel mogelijk om de bruiloft camera’s in te stellen op speciale effecten.  Let wel op, de effecten kunnen zorgen voor originele en verrassende effecten maar kunnen ook totaal verkeerd uitvallen. Daarom proberen op eigen risico!

• Het kartonnetje eraf halen (warme/oranje gloed)
• Er water over heen gooien (oud effect)
• Het rolletje niet doordraaien (twee foto's over elkaar)
• Krassen op de lens maken (oud effect)
• Met waterverf op de lens verven (gekleurde gloed)

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruiloft camera’s: een foto zegt meer dan duizend woorden

Gerelateerde bedrijven