Tien taarttoppers « Huwelijk

Tien taarttoppers

Niet alle taarttoppers zijn van deze tijd. Hierbij tien taarttopper-tips!

Tekst

Een mooie, pakkende tekst die 'jullie' samenvat. Leuk voor op je uitnodiging, maar ook, eetbaar of niet, in sierlijke letters op je taart. Bijvoorbeeld: happily ever after, love, de initialen van jullie namen of simpelweg Ja! / I do!

Polaroidfotootjes

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wat dacht je van die mooie polaroidfoto in een houdertje op jullie bruidstaart. Daar krijg je ongetwijfeld leuke reacties op.

Sterretjes

Ze schitteren maar even, maar het is zeker een feestelijke binnenkomer: sterretjes als topper! Waarschuw wel de fotograaf zodat deze op tijd is.

Bloemen

Van marsepein, hout, stof of papier, bloemen op je bruidstaart doen het op één of andere manier altijd goed.

Snoepgoed

Denk aan (hartjes)lolly's of kleine snoepjes als winegums. Snoepgoed geeft het geheel iets kleurrijks en speels. Ga je toch voor iets serieuzer? Ze staan ook leuk op een kinder-variant bij veel jonge bezoekers.

Kleine feestversiering

Mini vlaggetjes, ballonnen, slingertjes of pompons op een stokje. Eén woord: schattig!

Poppetjes

Al heel lang geleden werden er kleine bruidspaartjes op taarten gezet. Deze traditie kun je natuurlijk in een nieuw jasje steken. Jouw poppetjes kunnen een cultuur laten zien of een humoristisch plaatje weergeven, ook kunnen ze een bepaalde hobby uitoefenen. Ook leuk, laat ze als twee druppels water op jullie lijken.

Vogeltjes

De zogenaamde lovebirds zie je veel op bruidstaarten. Ook unieke varianten! Kijk hiervoor bv eens op Etsy.

Houten taarttoppers

Helemaal leuk zijn handgemaakte taarttoppers van hout. Denk aan puzzelstukjes, houten poppetjes of een herkenningspunt van de stad waar jullie elkaar hebben ontmoet.

Zelf gevouwen

Zit je last minute nog te broeden op een idee, (laten we eerlijk zijn, het is niet het eerste waar je aan denkt bij bruiloftsvoorbereidingen) dan kun je natuurlijk ook gaan voor zelf gevouwen sterren of kleurige molentjes. Je gasten kunnen de moeite vast waarderen!

Door Rinske van Rootselaar

Wensballonnen

 

meerthe zei:

Zijn die houten vogeltjes die te zien zijn op jullie pagina ook ergens te koop? Zo ja waar? Ik zou ze heel graag op mijn bruidstaart hebben.

jonna zei:

Ik zou graag ook willen weten waar die houten vogeltjes te koop zijn

Roelof van Dam zei:

Wat leuk! Waar zijn deze vogeltjes te koop?

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Het geheim van een goed huwelijk

Zoetigheid op je bruiloft

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Gerelateerde bedrijven