Waarom een weddingplanner? « Huwelijk

Waarom een weddingplanner?

Veel mensen zullen een weddingplanner in eerste instantie meer iets vinden voor Amerikanen of een stel met een oneindig budget, maar wanneer je je er verder in verdiept zou het best eens bij jullie kunnen passen. Oók hier in Nederland en óók zonder torenhoge bankrekening.

Tijdrovend

Een bruiloft plannen kost ontzettend veel tijd. Helaas is dit tijd die je vaak niet hebt met een drukke baan, een sociaal leven en soms al een gezin. Wanneer iemand de belangrijke zaken voor jullie regelt, scheelt dat enorm veel uren aan de telefoon, op internet en op locaties, die je dan weer niet vrij hoeft te nemen van je werk.

Kosten

Een weddingplanner hoeft geen kapitaal te kosten. Toch is dat wel wat veel mensen denken. Natuurlijk moet je hem of haar betalen, maar doordat jouw weddingplanner al contacten heeft in de trouwwereld, betaal je sneller een redelijke prijs voor de locatie, muziek en catering en kan er soms korting geregeld worden bij leveranciers die je zelf nooit had gekregen.

Ontspannen richting grote dag

Doordat je zelf het budget kunt vaststellen en de regie houdt, maar iemand anders toeziet op die financiën, de contacten zal onderhouden en zorgt dat jullie niets vergeten, kun je ontspannen en met een glimlach jullie grote dag tegemoet gaan. Daarnaast houd je tijd over om dingen samen te doen of misschien zelfs alvast jullie huwelijksreis te plannen.

Schuif het idee van een weddingplanner dus niet meteen van tafel en bekijk wat voor jullie de beste keuze is, zelf aan de slag gaan of samenwerken met een andere creatieve partij.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: jenriosweddings.com

Wensballonnen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Gerelateerde bedrijven