Vertellen dat je gaat trouwen « Huwelijk

Vertellen dat je gaat trouwen

Nodig je dierbaren uit voor een etentje, bbq of feest ter ere van iets anders en maak als klap op de vuurpijl jullie trouwplannen bekend. Dat wordt een super leuk en onvergetelijk moment met ongetwijfeld veel champagne.

Verrassing voor bij de koffie

Vind je een verlovingsfeest een beetje teveel van het goede, dan kun je het grote nieuws ook aan een klein clubje familie vertellen tijdens een gezellige bak koffie of lunch bij jullie thuis. Laat bijvoorbeeld een taart met opdruk maken of verras je gasten door servetten met jullie trouwdatum op de borden te leggen. Surprise!

Spelletje

Je ziet wel eens van die geweldige filmpjes voorbij komen op Youtube, waarbij groot nieuws wordt aangekondigd tijdens een spelletje Hints. Ook zo'n trouwaankondiging lijkt ons geweldig. Probeer het bewuste moment dan natuurlijk wel te filmen, zodat je er nog lang van kunt genieten!

Cadeautje

Je kunt er ook voor kiezen om jullie naaste familie een klein cadeautje te geven. Wat dacht je van een boekje over trouwetiquette of 'Trouwen voor Dummies'.

Tip! Hebben jullie kinderen? Misschien kunnen zij het nieuws op een originele manier brengen, waardoor ze ook nog eens extra betrokken zijn bij jullie trouwplannen.

Social media

Waar we ons 'vroegah' niet druk om hoefden te maken maar waar je tegenwoordig niet omheen kunt zijn sociale media. Post een leuk filmpje of goede foto om je Facebookvrienden nog enigszins persoonlijk op de hoogte te brengen van jullie feestelijke nieuws. Het leukste is om het ietwat cryptisch te houden of om net even iets anders te verzinnen dan die twee ringen op tafel.

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

6 tips bij een huwelijksaanzoek

Foutjes op je trouwkaart

Vertellen dat je gaat trouwen

Gerelateerde bedrijven