Opzij, opzij, opzij, wij gaan trouwen « Huwelijk

Opzij, opzij, opzij, wij gaan trouwen

Verwacht je een baby over een half jaar en wil je voor die tijd getrouwd zijn, of gaan jullie een lange reis maken en zouden jullie dit graag als man en vrouw willen doen? Misschien zijn er onzekere omstandigheden zoals ziekte van naaste familie. Wat je reden ook is, soms heb je geen jaar de tijd, maar slechts een aantal maanden. Ja, dat wordt aanpoten, maar ook al heel snel genieten van jullie grote dag!

Waar beginnen?

Begin, zoals eigenlijk bij elke bruiloft, met de vragen: wie trouwt ons en waar trouwen we? Je hebt niet alle tijd om te vergelijken en zult dus al goed om je heen moeten kijken en informeren bij anderen voor een geschikte locatie. Heb je deze gevonden, leg hem dan meteen vast, zodat je niet achter het net vist. Ditzelfde geldt voor de muziek. Populaire bands zitten meestal gauw vol.

Vervolgens kun je verder gaan met de overige zaken. De bruidstaart, catering, het trouwvervoer, de jurk, de fotograaf en de decoratie, het is allemaal echt wel te regelen binnen een aantal maanden, zolang je maar een strakke planning maakt en je daar aan houdt.

Tip! Ben je niet echt van het doorpakken of heb je simpelweg de tijd niet om regelmatig met de bruiloftsplanning bezig te zijn, overweeg dan een weddingplanner die al precies weet hoe en wat en de juiste mensen kent.

Houd er rekening mee dat jullie in sommige gevallen voor een tweede keus zullen moeten gaan, omdat de eerste al bezet is, maar knok voor de punten die jullie echt belangrijk vinden. Linksom of rechtsom, die droombruiloft komt er, ook in een paar maanden!

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Popwed.co

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Bruidsbeurzen van WeddingFair

De moeder van de bruid

Wat doen de getuigen?

Gerelateerde bedrijven