Stoer trouwen « Huwelijk

Stoer trouwen

Er is genoeg stoere keuze in bruidskleding, trouwlocaties en thema's. Wees dus niet bang voor een truttige bruiloft. Trouwen is zeker ook voor de stoerdere stellen weggelegd.

Kleding

Bij een stoere bruid past een pittige bruidsjurk, zonder sleep, strikjes, ruches of veel kant. Denk aan een korte trouwjurk met blote benen of één die kort is van voren en langer aan de achterkant, een mooi diep decolleté of juist een sexy open rug.
Trouwfotograaf Groningen

Ook een tweedelige trouwjurk met een deels blote buik of zelfs een mooie broek zijn alternatieven voor de traditionele, lange, witte jurk. Qua kleur ben je ook zeker niet gebonden aan wit. Stoer trouwen kan in elke kleur.

Zijn hoge hakken niet voor jou weggelegd? Nou en? Draag gewoon eens gympen of gave cowboylaarzen, trek voor de foto's een paar regenlaarzen aan of laat ze helemaal weg, die schoenen!

Fotolocatie

Zijn jullie op zoek naar een stoere fotolocatie voor een mooi contrast? Denk dan eens aan een oude fabriek, een kleurrijke graffiti muur of juist een garage met veel beton. Maar ook een toffe brug of autosloop kunnen de meest geweldige plaatjes opleveren. En in de natuur kun je natuurlijk ook uitstekend stoere foto's maken!
Trouwfotograaf Groningen

Thema

Ga voor een industriële bruiloft met veel staal, steen, beton en stoere accessoires, of misschien past het losse en relaxte van een festival bruiloft met foodtrucks, fakkels, veel groen, houten tafels en weinig regels wel super goed bij jullie.

Tip! Is het na jullie bruiloft tijd voor een actieve, stoere huwelijksreis? Bergbeklimmen, een wild life tour, duiken of mountainbiken zijn avontuurlijke alternatieven voor de traditionele huwelijksreis. Om never nooit te vergeten!

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: Absolut Fotgrafie

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Lunchtijd op je bruiloft

Vuurwerk op je bruiloft

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven