Trouwen met een industrieel tintje « Huwelijk

Trouwen met een industrieel tintje

Geen idyllisch landgoed of pittoresk kasteeltje voor jullie? Een industriële bruiloft is niet zoet en schaar je misschien ook niet direct onder romantisch (al kun je die romantische sfeer zeker creëren!) Het is robuust en grof, maar ook ontzettend stoer en speciaal!

Waar?

Denk eens aan een oude fabriek of een grote loods. Steeds meer industriële gebouwen kunnen worden gehuurd als trouwlocatie. Ga bij het speuren naar locaties vooral op zoek naar baksteen, beton, metalen buizen en stalen constructies, grijstinten en veel ruimte. Vervolgens kun je beginnen met het uitdenken van de decoratie, want zo'n unieke plek moet natuurlijk wel tot zijn recht komen op jullie grote dag. Daarbij zijn dit soort locaties vaak erg donker, dus of je er nou voor kiest om warmere tinten toe te voegen of juist dat rauwe wilt doorvoeren, licht creëren is sowieso een must.
Trouwlocatie Ouhrlokaal
Het Ouhrlokaal in Ulft

Aankleding

Je kunt de grove stijl versterken met grote, robuuste meubels, zwart en grijstinten en metalen stoelen. Mis je warmte? Ga dan voor oude meubels of een algehele vintage uitstraling. Kies zachte kleuren en stoffen als je het geheel te donker vindt en maak veel gebruik van bloemen. Juist de tegenstellingen kunnen bij een industriële bruiloft prachtig zijn. Denk aan lange, mooi gedekte tafels, met schitterende boeketten in een verder fabriek-achtig geheel. Magisch!

Lichtinval

We noemden het net al even; licht is essentieel in een verder donkere loods of fabriek. Sommige industriële locaties hebben mooie grote raampartijen. Gebruik daarnaast in plaats van strakke lampen eens kale peertjes, lichtsnoeren en kaarsen, geheel in stijl!

Door Rinske Bosma
Foto boven: d-eYe Photography

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven