Toosten met een fleurig drankje « Huwelijk

Toosten met een fleurig drankje

Champagne is van zichzelf natuurlijk al behoorlijk feestelijk, maar misschien vind je het leuk om jullie gasten een bijzonder ogend toost-drankje (of afscheids-drankje aan het einde van de avond) voor te zetten. Dat kan namelijk heel simpel!

1. Bind een lintje of strikje, in de kleur van jullie bruiloft, om het steeltje van de glazen en doe een blauwe bes, braam of framboos in het drankje. Dat geeft meteen een zomerse aanblik en je hoeft er amper wat voor te doen!

2. Ook hippe rietjes doen het altijd goed. Je hebt ze van verschillende materialen en in allerlei kleuren en patronen. Pas ze aan op het thema van jullie bruiloft.
Of hang een labeltje aan het rietje met een leuke spreuk of de naam van je gast erop. Kijk voor hippe rietjes en labels op www.weddingdeco.nl.

3. Leg eens een eetbaar bloemetje (online te bestellen) in een ijsblokjes-vormpje, giet hier langzaam koud water op en na enkele uren in de vriezer heb je een uniek ijsblokje. Doe hem op het laatste moment in het drankje en je hebt in een handomdraai iets origineels neergezet. Check www.wildhibiscus.nl eens voor bloemen in champagne.

4. Ook leuk, rijg wat bevroren fruit aan een stokje en doe deze vrolijke prikkers in je drankjes, als alternatief voor het gewone ijsblokje. Handig en feestelijk!

5. Zonde van je champagne? Misschien, maar het geeft je drankjes wel een vrolijk kleurtje en maakt het een tikkeltje zoeter. Giet een klein scheutje vruchtensap bij de champagne en doe een stukje fruit op de rand en het lijkt meteen één groot, kleurig feest in een (gegraveerd) glas.

Door Rinske van Rootselaar

wensballon, ufoballon, geluksballon

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Tafeldecoratie op je bruiloft

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven